Tanden bleken

Wij werken samen met Dentifique, Drs. G. Wassiee (tandarts). De behandeling zal ongeveer een uur duren en het resulteert in een gebit dat 6 tot 9 tinten lichter is. Voorafgaand aan de behandeling wordt een controle gedaan om te kijken hoe de conditie van uw gebit is. Zodra er groen licht is kunt u onder professionele begeleiding beginnen met de bleekbehandeling.

Schitterend resultaat met de PrevDent CrWR methode
De kleur van uw  tanden is genetisch bepaald en hangt voornamelijk af van de kleur en dikte van glazuur en dentine. Dentine is het deel dat onder het glazuur zit. In de loop van de jaren zullen uw tanden verkleuren door thee, koffie, wijn, roken of voeding met kleurstoffen. De mate van verkleuring is ook leeftijdsafhankelijk. Tanden bleken is de gemakkelijkste oplossing om uw tanden 6-9 tinten witter te krijgen. Wij maken hiervoor gebruik van de PrevDent Cleaning (re)Whitening and Repair methode

Volkomen veilig!
Sinds 2012 is het niet meer toegestaan om bleekbehandelingen met waterstofperoxide te doen zonder aanwezigheid van een tandarts. Ook is volgens de wet binnen de EU vastgesteld dat het peroxidegehalte niet meer dan 6% mag bedragen. Wij werken dan ook met een bleekgel op basis van 6% waterstofperoxide aan de stoel. Dit betekent voor ons dat we met een aanzienlijk laag percentage peroxide te werk gaan voor een maximaal resultaat. De PrevDent methode is hierdoor volkomen veilig! Door het actieve ingrediënt nano-Hydroxyapetiet in de PreVdent foam bestrijdt het eveneens tandgevoeligheid en heeft het een glazuurherstellende werking. Dit is uniek en niet verkrijgbaar bij andere tandenbleek methoden. 

Kosten tanden bleken per behandeling
De behandeling duur een uur en bedraagt €395. Uw gebit zal 6 tot 9 tinten lichter worden en het resultaat blijft ongeveer twee jaar zichtbaar.

Is het bleken van mijn gebit pijnlijk?
Het tanden bleken met de PrevDent CrWR – nHAP is pijnloos. Heel soms ervaart men een lichte gevoeligheid direct na de behandeling. Spoelen met lauw water is vaak voldoende tegen de gevoeligeid. Bij de meeste mensen verdwijnt de gevoeligheid weer binnen 24 uur.

Hoe wit worden mijn tanden na de behandeling?
Voorafgaand aan de behandeling wordt u huidige tandkleur vastgesteld met een kleurenschaal. Aan de hand hiervan kan de tandarts u vertellen hoeveel tinten lichter uw tanden kunnen worden. Er wordt altijd met u besproken wat u kunt verwachten. 

Hoe lang blijven mijn tanden wit?
Het resultaat van de bleekbehandeling blijft ongeveer twee jaar zichtbaar met inachtneming van een goede mondhygiëne en normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken. De duur van het resultaat is hierdoor per persoon afhankelijk.  

Voordelen

  • Uitgevoerd door een BIG geregistreerde tandarts
  • Volkomen veilig
  • Gewoon in uw eigen vertrouwde praktijk
  • Tanden bleken aan de stoel
  • Geen verwijzing nodig
  • Gegarandeerd resultaat

Schitterend resultaat met de PrevDent CrWR methode
De kleur van uw  tanden is genetisch bepaald en hangt voornamelijk af van de kleur en dikte van glazuur en dentine. Dentine is het deel dat onder het glazuur zit. In de loop van de jaren zullen uw tanden verkleuren door thee, koffie, wijn, roken of voeding met kleurstoffen. De mate van verkleuring is ook leeftijdsafhankelijk. Tanden bleken is de gemakkelijkste oplossing om uw tanden 6-9 tinten witter te krijgen. Wij maken hiervoor gebruik van de PrevDent Cleaning (re)Whitening and Repair methode.